Team Building

Team Building på Evje

Team buildingen starter med buss fra Kristiansand rutebilstasjon hvor vi ankommer Troll Aktiv på Evje for aktivitetsdag. Team buildingen med rafting, klatring og andre aktiviteter skreddersys etter deres ønske og behov i samarbeid med Kristiansand Event og Troll Aktiv.

Klokken 16.00 avsluttes dagen hos Troll Aktiv, og bussen tar dere med videre over Suleskaret til Lyseboten Camping Resort hvor innkvartering for overnatting skjer.

På kvelden tas dere med opp til Øygardstøl Fjellrestaurant som ligger 650 meter over Lysebotn hvor maten og utsikten er en ren nytelse. Kvelden og natten avsluttes og tilbringes i Lysebotn Camping Resort.

Dagen starter med frokost, og bussen tar dere med opp igjen til Øygardstøl Fjellrestaurant hvor turen starter. Turen har ca. 350 meter stigning og tar 2,5 timer for den utrente hver vei med litt bratt oppstigning til å begynne med, men ellers grei for folk i moderat fysisk god form og høydeskrekk. Underveis går man forbi Kjeragplatået som er den eneste plassen i Norge som er godkjent for basehopp. Her gjennomføres over 5000 hopp i året, så her er det stor sannsynlighet for å se basehoppere i aksjon. Vi ankommer Kjeragbolten hvor nistepakken inntas og hjemturen ned starter. Kjeragbolten er en 5 m³ stor stein som har kilt seg fast i fjellkjøften, 1000 meter over Lysefjorden. Her er utsikten fantastisk! Middagen servers på Øygardstøl Fjellrestaurant og hjemturen starter ca. klokken 16.00 til Kristiansand, og forventet ankomst vil være i 19-tiden.