Camp Sørlandet 2020

Camp Sørlandet 2020

«Med tean i tanga»

Dere ankommer til Kjevik flyplass hvor vi henter dere  fra bryggen ved flyplassen, det eneste stedet i Norge du kan gå fra en flyplass til en brygge hvor en havrafter tar dere  direkte ut i skjærgården, eller dere blir fraktet fra Fiskebrygga i Kristiansand. På vei ut kan man oppleve sightseeing ved Skippergata og Stokken med flotte sund og gamle kystbosettinger, eller ta en sveiptur ut i åpent hav for en adrenalinfull tur med havrafteren.

Randøya har noen av det flotteste naturområdene skjærgården kan by på ved Sørlandet. Randøya har nå Kristiansand kommune overtatt etter forsvaret, og er en naturperle av de sjeldne, med flotte bukter, krigsminner og gammel gårdsdrift bosetting på øya.

Dere ankommer etter hvert Randøya hvor vi tar turen opp til campen for en forfriskning – enkel fiskesuppe eventuelt alt ettersom dere måtte ønske etter en båttur. Det er flotte stier, krigsminner og noen perler av bukter. Her kan det legges opp aktiviteter som fisking, bading, postløyper – eller bare nyte et hyggelig samvær i flotte omgivelser som bare Kristiansands skjærgård kan by på.

Camp Skjærgården har en unik plassering på Randøya hvor stillhet og naturopplevelse er noe av det flotteste som Skjærgården rundt Kristiansand har og by på. Campen  består av en Arctic globe og en lavvo hvor vi kan tilby det beste av lokal sjømat i en unik bevertning inne i Globen hvor man sitter tørt og nyeter en av de flotteste utsikter man kan få i en skjærgård.  Lavvoen blir en aktivitetsplass for beskuelse av Grilling av helstekt lam osv, og med en øl eller vin vil det være en koselig opplevelse med bål og hygge før maten senere skal inntas i Globen.

Vi ønsker grupper på minimum 10 personer og max ca 40 da det skal transporteres og lages mat og bevertning i skjærgården. Priser vil ligge fra 1490 til 1890 per. person alt ettersom hva dere ønsker til bevertning. Oppholdstid på campen kan være fra 4 til 8 timer, men transport hjem blir senest klokken 21:00. Booking fra 20. mai til 30. august.