Skjærgårdstur

Turen foregår med en 82 fots skonnert som tar inn til 100 passasjerer. Turen går til både til Gamle Hellesundet eller Ny Hellesund. Spesielt sistnevnte er en opplevelse, hvor man kan se huset til dikteren og forfatteren Wilhelm Krag, Olavsundet. Noen av husene i Ny Hellesund er flere hundre år gamle, og dateres tilbake til da dette var en pirathavn med lysthus og barer.

Området mellom Gamle-Hellesund og Ny-Hellesund regnes for et av de vakreste områdene i skjærgården.

Om bord serverer vi kalde forfriskninger, og skonnerten har både øl- og vinrettigheter. I tillegg kan alt av sjømat og tapas bestilles på forhånd for bespisning om bord.

Det er også mulighet for å gå i land etter nærmere avtale, blant annet i Ny-Hellesund hvor det finnes en rekke stier, og mulighet til å besøke nyrestaurerte bunkerser fra Andre verdenskrig.

Kvelden kan eventuelt avsluttes med middag på byens beste restaurant når det gjelder sjømat og i maritime omgivelser. Her har man "te'an i tanga". Andre muligheter er å start turen med fiskesuppe på Sjøhuset før man tar turen ut i den vakre skjærgården. Blant våre kunder er National Oilwell Varco og Hennig-Olsen Is, som har gitt oss gode tilbakemeldinger på de eventer som vi hadde med dem sommeren 2013.

Vi skreddersyr alle våre eventer etter våre kunders ønsker og behov, så langt det lar seg gjøre.

Book din event her!

  • Skjærgårdstur