Julebord

Kristiansand Event arrangerer 1 eller 2-dagers tur med hundekjøring til Bjåen Turisthytte & Hovden Fjellgård!

Vi ønsker å tilby det beste som fjellet har å by på til høsten & vinteren av opplevelser med tradisjonsrik mat og aktiviteter i idylliske omgivelser hvor nærheten til naturen er din følgesvenn under turen.

Vi starter med bussavgang fra Kristiansand til Bjåen Turisthytte etter avtale hvor enkel servering foregår om bord i bussen.

Vi ankommer Bjåen Turisthytte hvor dere blir innlosjert i leiligheter eller doble soverom i ny og gammel bygning, alt i lekre omgivelser av topp standard.

På kvelden serveres middag i Nipasalen (se bilder) med lokal mat fra distriktet og Hovden Fjellgård. Kvelden fortsetter i turisthytten med god drikke og hyggelig samvær.

Etter en god frokost i Nipasalen neste morgen går turen videre ned mot Breivatnet på Bjåen, som ligger ca. 10 minutters gange fra hytta. Her ligger Årestova, ferdig oppvarmet i naturskjønne omgivelser ved vannet og hundekjøringen starter.

Hundekjøring er drømmen om ekte villmarksopplevelse, langt, langt vekk fra stress, tidsjag og krav. Bak spannet er det deg og dine firbeinte venner i høyfjells-stillet og ro. Det eneste du ser er fjell og det eneste du hører er vinden som suser i kapp med knirkingen fra sleden.

Ved lunsjtider trekker vi inn i Årestova, som er en gamme ved Berisjø. Her blir lunsjen servert. I varme omgivelser fra bålgruva og reinsdyrskinn på benken lager dette en fantastisk atmosfære.

Ved 16.00 tiden går bussen fra Bjåen Turisthytte til fjellgården Hovden der afterski/middag blir servert med sjel og egenprodusert mat. Kvelden avsluttes og vi trekker oss tilbake til Bjåen Turisthytte for overnatting.

Neste dag starter med frokost og aktiviteter legges opp etter deres ønske. Lunsj blir servert i Nipasalen og hjemreiser blir ca. 15.00 mot Kristiansand.

Vi vil i samarbeid planlegge julebordet etter ønske og behov fra dere. Kontakt oss her!